POKLIČITE NAS
03 620 03 30
031 859 640
dankuchen danstudio celje facebook

V Danstudiu Celje vam ponujamo najsodobnejšo LUXDAN PREMIUM ponudbo kuhinj Dan Kuchen v Sloveniji.

Številni MODELI kuhinj. Bogata paleta DEKORJEV. Bogat izbor BARVNIH MOŽNOSTI (sijaj, mat, lak, furnir). Najsodobnejše TEHNOLOŠKE REŠITVE. 100% KVALITETA. 5 letna GARANCIJA za leseni del kuhinje. DOŽIVLJENSKA GARANCIJA za BLUM okovje.
Pokličite in rezervirajte termin za 3D izris na tel. 03 620 03 30 ali 031 859 640. Povpraševanje pa lahko oddate tudi na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Na voljo so vam ekskluzivni modeli kuhinj Dan Kuchen: kuhinja LIVING, kuhinja CHROMFORM, kuhinja TOPLUX, kuhinja INTERLINE, kuhinja VILLALUX, kuhinja GRANADA, kuhinja FERRERA, kuhinja ARCHITECT, kuhinja SILBERMOND 200, kuhinja SILBERMOND 500, kuhinja LUXOR, kuhinja CLASSICO, kuhinja CASALUX, kuhinja VENTANA, kuhinja LANDHAUS in kuhinja ALTTIROL.
 
Kuhinja LIVING

Kuhinja LIVING je lakirana, v izvedbi visoko sijajni lak ali novost lak SUPERMAT, katerega odlikuje velika uporabnost, predvsem dobro čiščenje in nevidnost prstnih odtisov Na voljo je v 5 barvah sprednjih delov oz. elementov kuhinje. V Danstudiu Celje vam je na voljo tudi kuhinja UX višine, za tiste, ki ste višji po rasti. Ekskluzivni design narejen v Avstriji samo pri kuhinjah DAN KUCHEN. Za vas tudi v Celju, na Teharski cesti 4.
 
Kuhinja CHROMFORM
Kuhinjo CHROMFORM vam ponujamo v mat, gladki, furnirani, lakirani visoko sijajni, super mat ali SENOSAN visoko sijajni izvedbi. Dan Kuchen vam pri kuhinji Chromform ponuja kar 32 možnosti sprednjih barv, kar vam omogoča veliko možnosti izbire in prilagoditve vašemu prostoru in željam.
 
Kuhinja TOPLUX
Dan Kuchnov model kuhinje TOPLUX je na voljo v 32 barvah sprednjih elementov oz. detajlov in sicer v izvedbah mat, sijaj, furnir, lakirana visoki sijaj, lakirana super mat in senosan visoki sijaj. Kuhinja Toplux združuje popolno izvedbo v vseh pogledih. Edinstven design je značilen prav za kuhinje Dan Kuchen. KUHINJE DAN KUCHEN niso samo kuhinje za kuho, ampak so tudi prostor za druženje in komunikacijo, PROSTOR ZA DRUŽINO!
 
Kuhinja INTERLINE
Pri kuhinji Interline vam Dan Kuchen ponuja 31 možnosti sprednjih izvedb različnih barv in designov. Izvedbe kuhinje so vam na voljo v visoko sijajni izvedbi, mat, furnirani, super mat in tudi v senosan visoko sijajni izvedbi. Nov svet kulinarike v kuhinjah Dan Kuchen, v kombinaciji s čustvi, toploto in funkcionalnostjo.
 
Kuhinja VILLALUX
Kuhinja VILLALUX vam je na voljo v 19 sprednjih barvah in izvedbi mat, sijajna in senosan visoko sijajna. Na voljo tudi v višji višini UX. Pri kuhinjah Dan Kuchen so možne najrazličnejše kombinacije sestav, ne glede kako velika je kuhinja in tako tudi pri modelu Villalux. Dan Kuchen pozna potrebe strank in jih seveda pri vseh kuhinjah tudi upošteva in postavlja v ospredje.
 
Kuhinja GRANADA
Kuhinja Granada je na voljo v dveh sprednjih barvah in sicer lakirana fliederweis (bela z rahlim odtenkom lila) in lakirana barva magnolije. Kuhinja je brezročajna. Kuhajmo zdravo. In prav Dan Kuchnove kuhinje nam z svojim designom, tehnologijo in funkcionalnostjo to tudi omogočajo.
 
Kuhinja FERRERA
Kuhinja Ferrera je na voljo v 5 sprednjih barvah in visoko sijajni izvedbi. Odlikujejo jo posebne barve, kot so Rocco, Morro in Rakesch. Kuhinja daje Inspiracijo za uživanje in užitke v kuhanju. Dan Kuchen omogoča tudi sestavo jedilnic, dnevnih sob in ostalih prostorov, zatorej se prepustite svetovalcem v Danstudiu Celje in skupaj boste našli najboljšo rešitev.
 
Kuhinja ARCHITEC
Kuhinjo Architec vam ponujamo v 6 sprednjih barvah, sijajne izvedbe in tudi UX višine. Kdo pri kuhinjah ne sanja o kuhinjskem otoku? Kuhinje Dan Kuchen vam tu ponujajo veliko možnosti, saj lahko univerzalne elemente oziroma omarice, sestavite po svojih željah in jih prilagodite prostoru.
 
Kuhinja Silbermond 200
Ponujamo vam kuhinjo Silbermond 200 v 30 sprednjih barvah, izvedbe mat, sijajne, visoko sijajne, super mat in senosan visoko sijajne.Dan Kuchnove kuhinje vam ponujajo veliko možnosti zanimivih designov in praktičnih detailov. Poglejte si jih v Danstudiu Celje.
 
Kuhinja SILBERMOND 500
Kuhinja Silbermond 500 vam je na voljo v 10 sprednjih barvah, izvedbe mat, sijaj in poliester visoki sijaj. Odlikuje jo ekskluzivni avstrijski design. Dan Kuchnove kuhinje so ustvarjene za kuhanje in druženje z družino in prijatelji. Omogočajo velik izkoristek prostora in visoko kvalitetne praktične rešitve. Tudi v malih kuhinjah nudijo izjemen izkoristek prostora in veliko uporabnost.
 
Kuhinja LUXOR
Kuhinja Luxor je v dveh barvnih izvedbah, vendar nam njena kombinacija svetlih barv in stekla ponuja individualnost, ki je prilagojena vašim željam. Popolna prilagoditev vašim željam in prostoru, vam bo v hišo prinesla harmonijo in veselje in prav to boste našli v kuhinjah Dan Kuchen v Danstudiu Celje.
 
Kuhinja CLASSICO
Kuhinja Classico je na voljo v 5 sprednjih barvah in mat izvedbi. Izvedba in izdelava kuhinj Dan Kuchen nam kažejo dolgoletni trud, inovativnost, praktičnost in kvaliteto vseh elementov in modelov kuhinj.
 
Kuhinja CASALUX
Kuhinja Casalux je na voljo v 10 sprednjih barvnih možnostih in mat, sijajni in poliester visoko sijajni izvedbi. Polog kuhinj Dan Kuchen vam v Danstudiu Celje ponujamo tudi možnost opreme ostalih prostorov vezanih na kuhinjo. Design iz kuhinje lahko nadaljujemo v dnevno sobo, jedilnico, kopalnico, predprostor. Dan Kuchen vam omogoča enotno opremo stanovanja.
 
Kuhinja VENTANA
Kuhinja Ventana je na voljo v mat leseni izvedbi ali furnirani izvedbi v eni sprednji barvi, barvi lesa. Kuhinja nam ponuja harmonijo in popolno kulinariko v ekskluzivnem avstrijskem designu.
 
Kuhinja LANDHAUS
Kuhinja Landhaus je kuhinja v eksluzivni mat izvedbi, barve slonovine z dodatki, značilno le zanjo. Narekuje domačnost vašega doma in daje možnost najrazličnejših kombinacij pultov ter ostale opreme.
 
Kuhinja ALTTIROL
Kuhinja Alttirol je na voljo v izvedbi pravega lesa in se po svojem designu idealno poda v podeželjski stil hiš ali vikendov. Odlikuje jo kvaliteta in natančna izvedba, ki jo ponuja Dan Kuchen.
©Danstudio Celje - Vse pravice pridržane